FORMULAR DE COMANDA - GRIservice

GRI infoSERVICE S.R.L.
Go to content
  Completați formularul de mai jos pentru a trimite comanda. Abonamentul are o durată fixă, de 12 luni. Pentru instalarea programelor și demararea utilizării acestora este recomandat să solicitați asistență, pentru economie de timp și simplificarea lucrului. Dacă mai aveți un abonament, beneficiați de o diminuare a costurilor abonamentului propriu la următoarea actualizare de 10 lei pentru fiecare nou abonament solicitat. Dacă solicitați abonamentul la recomandarea unui abonat Saga (din portofoliul GRI), vă rugăm să completați rubrica respectivă din formularul de comandă. Asistența tehnică telefonică și online sunt gratuite.
  Conform legii europeane privind regulamentul general de protecția datelor (GDPR), trimiterea acestui mesaj reprezintă acordul dumneavoastră pentru utilizarea datelor în scopul emiterii facturii și a asigurării corespondenței pentru actualizarea programului.
  Aceste date nu se împărtășesc cu terțe părți, în afara autorităților legale atunci când legea impune.
  Expirarea abonamentului (dacă acesta nu este prelungit, la solicitarea dumneavoastră) sau solicitarea dumneavoastra de anulare a contractului, determină stergerea datelor de mai jos.Tip

Tip

Tip

Tip

Tip

Tip

Tip

Tip

Tip

Tip- Câmpurile marcate cu * trebuie completate.
- Abonamentul devine operațional după efectuarea plății.


Back to content